6 underlige tegn på, at du er intelligent

Det er langt fra alle tegn på intelligens, der er lige åbenlyse. Vi har fundet 6 af de mest mærkelige tegn på, at du er intelligent.

12. juli 2017

1. Du er et rodehoved

Bevares, det ser hverken særlig tjekket eller ordentligt ud med et hjem eller en kontorplads, der ligner en slagmark. Men studier viser, at nye idéer og ukonventionelle metoder i højere grad bliver skabt i kaos.  

2. Du bander

Bander du lidt mere, end du er stolt af? Så kan det faktisk være et tegn på, at du er intelligent. Et studie har nemlig vist, at de højt intelligente forsøgspersoner var i stand til at nævne langt flere bandeord, end de resterende forsøgspersoner. 

3. Du bekymrer dig

Forskere mener, at evnen til at bekymre sig, har udviklet sig sideløbende med intelligensen gennem evolutionen. Det gør, at de med høj intelligens bekymrer sig mere, og har lettere ved at blive ramt af eksempelvis angst. 

4. Du er en natteravn

Har du svært ved at komme i seng om aftenen? Så skyldes det muligvis dit gode hoved. Et amerikansk studie udført på 20,745 voksne amerikanere har nemlig vist, at mens de mindre intelligente i gennemsnit gik i seng kl. 11.41 og stod op kl. 7.20 – så gik de klogeste hoveder i gennemsnit først i seng kl. 12.29 og stod op 7.52.

5. Du stoler på andre

Der er stor forskel på, hvor meget vi stoler på vores medmennesker. Men hvis du er typen, der lader pungen ligge fremme på skrivebordet i frokostpausen, så tilhører du ifølge amerikanske analyser nok det kloge selskab. Med tilliden til andre mennesker følger desuden også øget glæde og et bedre fysisk helbred. 

6. Du er doven

Dovne mennesker nyder tid med deres tanker, og er generelt mere intelligente end de mere energiske. 

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: