Top 3: De mest fænomenale fodboldspillere

VM i fodbold står for døren, og snart kan vi se nogle af verdens ypperste forboldspillere i hård fight om VM-pokalen. Vi har fundet tre spillere, som hver især udmærker sig med nogle helt fænomenale atletiske præstationer.

13. maj 2014

Top 3

1. Christiano Ronaldo

Han er ikke verdens bedste fodboldspiller for ingenting. I en ligakamp mod Osasuna tidligere på året stiger Ronaldo til vejrs i et nærmest umenneskeligt spring og header til bolden. Han scorer desværre ikke – til gengæld når han mere end 1,2 meter op i luften.

Se springet her:

2. Zlatan Ibrahimovic

Svenskeren får vi desværre ikke at se til VM, men han er svær at komme uden om, når vi taler fysiske pragteksemplarer. Udover at være stærk som en okse, så sparker han også hårdere end gennemsnittet. I en kamp mod Anderlecht målte man et tordenbrag af et langskud (og mål) til en hastighed på 150 km/t!

Se målet her (1,05 minut inde):

3. Aubameyang

Og så til tyske Dortmund hvor pivhurtige Aubameyang fra Gabon optræder. Han har klaret en 30 meter løbetest i tiden 3,7 sekunder, hvilket er en 1/100 hurtigere end Usain Bolts første 30 meter, da han satte verdensrekord på 100 meter i 2009.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: