Top 3: Håbløse comebacks

Historien er fuld af store atleter, der har forsøgt at gøre comeback og genvinde fordums styrke – men i stedet er blevet til grin. Se tre håbløse combacks her.

19. februar 2013
  1. Björn Borg gjorde i 1991 comeback efter otte år som tennispensionist. Som et andet fortidslevn insisterede han på at spille med træketsjer, skønt hele tenniseliten var skiftet til grafitrammer. Svenskeren blev revet rundt af middelmådige modstandere og vandt dårligt nok et sæt, inden han efter et par år endegyldigt trak sig tilbage og smed træketsjeren i brændeovnen.

  2. Mike Tyson. Den engang så frygtindgydende bokser forsøgte i flere omgange at gøre comeback. Sidste gang var i 2005, hvor modstanderen var den ukendte irer Kevin McBride. Tyson fik så læsterlige klø, at han efter sjette omgang blot blev siddende i ringhjørnet og nægtede at rejse sig.

  3. Ben Johnson. Forventningerne var høje, da sprinteren Ben Johnson i 1991 gjorde comeback efter sin dopingdom. Den tidligere verdensmester skuffede dog fælt, da han bl.a. missede kvalifikationen til VM og 100-meterfinalen ved OL i 92. Året efter havde han igen fingrene i dopingkrukken og blev udelukket på livstid.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: