Kikset kluns Den amerikanske golfspiller John Daly og hans hjemmedesignede bukser kunne alene udfylde adskillige top-3’er over kikset kluns.

Top 3: Kiksede outfits

Jagten på sekunder eller sære personlige præferencer har gennem tiden fået atleter til at trække i de særeste og mest kiksede outfits. Vi har fundet tre, der gør sig særlig uheldigt bemærket.

16. august 2013

1. Faris Al-Sultan Den tysk-irakiske triatlet og Hawaii Ironman-vinder insisterer på at konkurrere i et par mikroskopiske Speedos og en fimset, lille top, der kun lige kryber ned over brystvorterne. Det gør det ikke bedre, at Al-Sultan er udstyret med en imponerende kraftig og udbredt kropsbehåring.


2. John Daly Den amerikanske golfspiller John Daly og hans hjemmedesignede bukser kunne alene udfylde adskillige top-3’er over kikset kluns. Vi ved ikke, hvad der giver den kontroversielle amerikaner inspiration til de psykedeliske design, men det kan næppe være lovligt.


3. Mario Cipollini Den italienske ekscykelrytter er en af cykelsportens mest flamboyante skikkelser, og hans valg af tøj har været lige så excentrisk som ham selv. Han har gennem tiden gjort sig bemærket i zebradragter, tigerdragter og barokt guldtøj. Mest bizar er dog den berygtede ‘køddragt’, han kørte i under en enkeltstart.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: