Top 3: Øh, undskyld ...

Hunden har spist mine lektier. Bilen ville ikke starte. Verden er fuld af dårlige undskyldninger, men de dårligste hører man fra sportens dopingsyndere. Vi har fundet tre af de værste.

5. december 2012

1. Fatima Yvelain

Den franske løber blev testet positiv for EPO efter et halvmaraton tidligere i år. Fatimas undskyldning var lige så lang, som den var langt ude: Det havde regnet under løbet, regnen var skyllet over noget kemisk affald i nærheden af løberuten. Regnvandet var dermed blevet forurenet med EPO og var herefter sprøjtet op på Fatimas shorts og trusser. Under urinprøven havde urinen blandet sig med EPO-resterne i tøjet. Og voila – en positiv EPO-test.

2. Tyler Hamilton

Den amerikanske cykelrytter er efterfølgende krøbet til korset. Men da han i 2004 blev testet positiv for doping med fremmed blod, undskyldte han sig med, at blodet stammede fra hans ufødte, døde tvilling, der stadig befandt sig i hans krop.

3. Dennis Mitchell

Den amerikanske sprinter forklarede i 1998 et alt for højt testosteronniveau med, at aftenen før testen havde været vild og bl.a. budt på fem øl og fire gange sex med konen. Og det værste: De amerikanske dopingmyndigheder købte den og frikendte ham.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: