Top 3: Sagde de det?

Dygtige sportsfolk er en stor inspiration. Men nogle gange kan man ikke lade være med at tænke, at de måske burde hvile stemmebåndene noget mere og lade deres præstationer tale for sig selv.

4. oktober 2013

1. Ian Rush Fodboldspilleren var en stjerne i Liverpool, men floppede totalt i Juventus i 1987-88.

Ved hjemkomsten til England lød hans forklaring på fiaskoen: “Jeg følte mig ikke hjemme i Italien. Det var som at bo i et fremmed land.” Hallo, Ian, du VAR i et fremmed land!

2. Ryan Lochte Svømmeren bragte sig uheldigt i fokus under OL i London: “Der er noget ved at hoppe i klorvand, der bare automatisk får en til at tisse.”

Vi har virkelig ondt af Lochtes konkurrenter, som naturligvis også hørte om hans tilbøjeligheder, men alligevel måtte hoppe i OL-bassinet. Oven i væmmelsen fik de så ydermere svære klø af den 5-dobbelte guldvinder.

3. Rolf Sørensen Cykelrytteren udtalte sig i 2007 om vedvarende dopingrygter: “Min doping var min selvtillid og mit talent.”

Man fristes til at forlænge citatet en smule: ... og så liiiige lidt epo og kortison. Efter i årevis stejlt at have benægtet brugen af doping indrømmede Rolf i 2013 omsider, at også han var dopet.

Se flere komiske citater fra stjernerne her!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: