5 OL-discipliner, hvor rekorder er mulige

Få mest ud af dette års OL i Rio. Vi er gået bag om de nuværende verdensrekorder, så vi kan guide dig til de discipliner, hvor der er størst chance for at opleve nye verdensrekorder.

25. juli 2016 af Thomas Reckmann

Trespring Denne disciplin fortsætter med at udvikle sig, og Christian Taylor fra USA og Pedro Pichardo fra Cuba har begge vist, at de har kapaciteten til at sætte en ny rekord.

Tikamp Hvis alt spiller for Ashton Eaton, kan han løfte sin rekord med 100 point. Der var flere af disciplinerne, der ikke fungerede optimalt for ham, da han satte verdensrekord ved VM i fjor.

400 meter En hel flok unge løbere skubber i øjeblikket hinanden frem mod hurtigere tider, og måske kan en af dem slå Michael Johnsons verdensrekord fra 1999.

Stangspring Her handler det hele om den franske verdensrekordholder Renaud Lavillenie. Rammer han formen, så kan det meget vel blive til en ny rekord.

4x100 meter Hvis Yohan Blake (jamaicansk sprinter, red.) kan genfinde sin gamle form, og med Usain Bolt på sidsteturen, så kan Jamaica slå deres egen verdensrekord.

Til gengæld kan du glemme alt om nye rekorder i længdespring, spydkast, 400 meter hæk, 10.000 meter, hammerkast.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: