Rafael Ortiz
© Aaron Rogosin/Red Bull Content Pool og producenter

Rafael Ortiz fejrer International Lobster Day på en unik måde

Den mexicanske vovehals Rafael Ortiz har bevist, at et badedyr sagtens kan bruges til andet end at flyde rundt på i en pool.

9. januar 2018 af Hans W. Gottlieb

21 meters vandfald på badedyr

I anledning af International Lobster Day havde den mexicanske kajakroer Rafael Ortiz iscenesat sin helt egen fejring af luksusskaldyret. På et oppusteligt hummerbadedyr kastede han sig ned ad Washington States Outlet-vandfald. Selvom han tog sine forholdsregler med beskyttelsesudstyr og et fuldt sikkerhedscrew omkring sig, så var det hele ment som en joke.

– Som mennesker får vi kun sjældent muligheder som denne. Jeg går efter en eller anden slags verdensrekord, og den her talte virkelig til mig, lød det efterfølgende med slet skjult ironi fra Rafael Ortiz, for hvem et vandfald på 70 fod (21 meter) ikke skræmmer. Han kaster sig da også rutinemæssigt ud over vandfald på +30 meter i sin kajak, og i 2012 padlede han ud over det højeste vandfald, som er taget i kajak nogensinde: Palouse Falls på 57,6 meter.

Rafael Ortiz

Ifølge Rafael Ortiz var hummerbadedyret overraskende stabilt på vandet. Til gengæld haltede det med farten. Derfor sprang han i meget tæt på kanten, hvor vandet havde mest fart på.

© Aaron Rogosin/Red Bull Content Pool og producenter

Se en video med stuntet herunder

Giv din træning et boost!

Lige nu kan du få det suveræne bluetooth-headset Sudio TRE Sport til en ligeså suveræn pris sammen med Aktiv Træning. Sudio TRE Sport er lavet i et eksklusivt, skandinavisk design, og udover at have en super lyd og en suveræn pasform har det en batteritid på hele 9 timer ved brug, 10 dages standby-tid og en rækkevidde på 15 meter. Headsettet er desuden sved- og vandafvisende, har stemmestyring, og så kan du kontrollere musikken eller besvare opkald uden at tage telefonen op af lommen.


Få Sudio TRE Sport sammen med 4 numre af Aktiv Træning for KUN 179,50 kr. (+ 39,50 kr. i porto). Du sparer hele 887 kr. Men lad være med at vent for længe, for vi har kun et begrænset antal. Læs mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: