© iStockphoto

Bliv hurtig, stærk og kom i drøngod form med Aktiv Træning

Om du er til løb, cykling, styrketræning eller noget helt andet har vi altid en masse tips, vejledninger og inspiration til din træning.

14. juni 2016 af Thomas Lykke Olesen

Bestil Aktiv Træning nu og spar op til 360,40 kr. på dit abonnement – vi betaler portoen!

Vil du gerne rykke dig endnu mere med din træning? Har du brug for råd til at undgå skader? Er du interesseret i det nyeste og fedeste træningsgear?

Med Aktiv Træning får du en masse godt og brugbart indhold både i bladet og på nettet.

Giv din træning et boost

I Aktiv Træning ser vi på alle mulige former for træning. Måske er du løber og ved at forberede dig til det næste løb. I så fald har vi en masse gode råd og info om bl.a. forskellige løbetyper, træningsfrekvens, optimering af din form og det nyeste udstyr LIGE HER.

Det kan også være, at du vil have endnu mere ud af din styrketræning og her er der også rigtig meget at komme efter.

Tjek for eksempel vores målrettede fitness-programmer, vores ”5 tips til perfekt styrketræning” og gode råd til hvordan du skal spise, når du træner.

Masser af eksklusivt indhold

På Aktiv Trænings hjemmeside finder du en masse godt indhold som er helt og aldeles gratis – og som abonnent får du ENDNU mere.

Udover at du får magasinet leveret lige til døren, får du nemlig også VIP-adgang til vores store PLUS-sektion, som er spækket med eksklusivt indhold lige fra komplette løbeguides, vores ”sixpack på 6 uger”-program, omfattende tests af det nyeste træningsgear og meget meget mere.

Klik her for at se lidt af, hvad du får i vores PLUS-sektion

Bestil Aktiv træning her og spar op til 360,40,- på abonnementet – og slip for portoen!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: