Intensivt program Benhård og effektiv træning.© Valling.com

Crossfit program for øvede

Crossfit er intensiv, benhård og hamrende effektiv træning. Tag formen til nye højder med vores crossfitskole for øvede, hvor der skal der fuld smæk på intensiteten.

Drømmer du om at blive fittere, stærkere, mere udholdende og få mere energi i hverdagen? Så har du løsningen lige her! Med vores crossfitskole for øvede kan du komme i topform derhjemme.

Programmerne er sammensat af simple crossfit-øvelser, og intensiteten skal helt op. Lav øvelserne så godt du kan, og lad være med at skære hjørner. Den eneste, du snyder, er dig selv. Hvis du til gengæld giver alt, hvad du har, kan du se frem til et udbytte, der er endnu større, end du havde drømt om.

I hvert program får du desuden en finisher, som du kan slutte din træning af med. Det er en ekstra øvelse, som nok skal sørge for, at du får brugt de kræfter, der måtte være tilbage.

Manden bag programmet er en af verdens bedste crossfittere, Frederik Ægidius. Han har dyrket crossfit på konkurrenceniveau siden 2010. I 2012 blev han europamester i crossfit, og ved verdensmesterskaberne sidste år endte han som nummer 15. Frederik Ægidius er uddannet instruktør og har undervist i crossfit de seneste fire år.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: