Burpees til crossfitskolen
© Valling.com

Crossfit-skolen: del 4

Crossfit er tidens mest populære træningsbølge. Brug øvelser og principper fra den rå og intensive træningsform til at træne sjovt og målrettet hjemme på stuegulvet – og oplev det suveræne udbytte.

10. oktober 2014 af Frederik Ægidius & Jesper U. Larsen.

I denne fjerde og sidste del af vores crossfitserie skal du prøve kræfter med den hidtil hårdeste og mest krævende WOM (workout of the month). Er du blevet bidt af den supereffektive træning, så fortvivl ikke. Allerede i næste måned lancerer vi en ny serie, som kan bringe dig i endnu bedre form med crossfit.

Crossfit-mester giver dig værktøjerne:

Frederik Ægidius

Manden bag programmet er en af verdens bedste crossfittere, Frederik Ægidius. Han har dyrket crossfit på konkurrenceniveau siden 2010. I 2012 blev han europamester i crossfit, og ved verdensmesterskaberne sidste år endte han som nummer 15. Frederik Ægidius er uddannet instruktør og har undervist i crossfit de seneste fire år.

Effektiv træning uden udstyr

Hver måned får du en helt ny workout of the month, som er mere krævende end den forrige. Hver workout er kendetegnet ved at være hurtig at gennemføre, men skal til gengæld udføres ved høj intensitet. Øvelserne er hver gang nemme at gå til, de kræver intet udstyr, og du kan træne, når og hvor du vil – ude som inde.

Se de tidligere øvelser her:

Crossfit-skolen: del 1

Crossfit-skolen: del 2

Crossfit-skolen: del 3

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: