© Ryan Jurden/movnat.com

MovNat er det nye crossfit

Det nye træningskoncept, MovNat, hitter allerede i USA, og meget tyder på, at trenden også snart kan ramme Danmark. Få en introduktion til den nye træningsform, hvor du skal finde din indre urmand frem.

22. juli 2013

De seneste par år har en ny trend, MovNat, vundet frem i det amerikanske fitnessmiljø. Og går alt efter planen kan MovNat sagtens gå hen og blive det nye crossfit og brede sig til resten af verden - inklusiv Danmark.

MovNat står for ‘natural movement’ og går i korte træk ud på at finde ind til vores indre og glemte urmenneske og derigennem hente en sundhed, styrke og overskud frem, vi ikke troede, vi havde.

5 tegn på at MovNat er noget for dig! 1. Du færdes afslappet og naturligt i den frie natur og gerne i bare fødder. 2. Du slæber gerne store bunker brænde. 3. Du bruger ofte din egen krop i træningen til fx armbøjninger og kropshævninger. 4. Du kan lide ideen om at finde tilbage til urmenneskets bevægemønstre. 5. Du er klar til kompleks træning, hvor du holder balancen, løfter træstammer og bærer din egen kropsvægt.

Log ind herunder og læs mere om det nye træningsfænomen, der er på vej mod Danmark. Få også en guide til, hvordan du selv kommer i gang med MovNat.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: