5 typer, der ødelægger din træning i centret

Det kan nogle gange være svært at styre temperamentet, når man møder én af disse klassiske typer fra fitnesscentret ...

23. september 2016 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

I forvejen kan det engang imellem være ganske svært at sætte sig op til en tur i fitnesscentret - men tanken om at møde en af disse 5 irriterende fitnesstyper gør det bestemt ikke lettere!

Ham, der pruster ustyrligt

Du kan kende ham på, at han som oftest er iklædt en for stor tank-top, der gør det muligt at se det meste af hans svulmende overkrop. Han befinder sig ved de tunge maskiner, og han ser ingen skam i at brøle ved hver eneste gentagelse.

Dem, der aldrig tørrer maskinerne af

Du har stået og ventet på, at maskinen blev ledig - og når det sker går denne type frejdigt videre til næste maskine, UDEN at tørre den drivvåde crosstrainer af ... Jamen den klarer jeg da bare lige for dig, kammerat!

Omklædnings-klamrianen

Disse træningstyper har intet problem har med at stå meget tæt i omklædningsrummet, på trods af at de er splitterravende nøgne. Det er de selv samme, der kan føre en samtale med det ene ben placeret på bænken og med frit udsyn til hele underlivet.

Selfie-kongen og -dronningen

På en eller anden måde får denne type altid sneget sig ind foran dig, så du levende kan forestille dig, hvordan du ser ud i baggrunden på deres nyeste Instagram-billede ...

Dem, der giver "gode" råd

Denne type har som oftest lidt for meget på sidebenene og nogle tynde overarme. Men det skal ingenlunde afholde dem fra at give dig uønskede råd om kost og træning - og en venlig reprimande, hvis de ser, at du ikke udfører en øvelse, som de har lært den.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: