Nummer 1.
Nummer 1.

Romaskinen giver fænomenal konditionstræning, samtidig med at du styrker musklerne i hele kroppen. 

Romaskinen er fitnesscentrets mest effektive

Personlige trænere har kåret romaskinen til den bedste kardiomaskine.

17. juli 2018 af Jesper U. Larsen

Romaskinen er fitnesscentrets mest effektive kardiomaskine. Det er konklusionen i en rundspørge, som den britiske fitnesskæde The Gym Group har lavet blandt 1.400 personlige trænere.

Hele 47 procent af trænerne peger på romaskinen som nummer ét, og den tager dermed en sikker førsteplads foran løbebåndet (25 procent), crosstraineren (12 procent), stepmaskinen (8 procent) og motionscyklen (2 procent).

Derfor er den så genial

Romaskinen giver fremragende helkropstræning, fordi stort set alle muskelgrupper i kroppen er aktive, når du slider i maskinen. Ben, baller, kropskerne, ryg og arme bliver udfordret, mens din kondition skyder i vejret. Det kan ingen af de andre kardiomaskiner i centret hamle op med.

Samtidig er roning skånsomt for kroppen, fordi der ikke er de hårde stød op gennem kroppen, som du fx får under løb, så risikoen for skader er lav. For at undgå overbelastning og få mest muligt ud af træningen er det dog vigtigt, at du først lærer den rigtige roteknik.

Kom godt i gang

Er du blevet tændt på roning, så læs vores guide til romaskinen, eller gå direkte til vores effektive program til romaskinen.  

Aktiv Træning anbefaler: T-shirt og shorts

Nu kan du få et lækkert træningssæt med shorts og t-shirt til en helt fantastisk pris. Sættet er i høj kvalitet og egner sig supergodt til en god løbetur eller træning i fitnesscenteret. De geniale hybridshorts har indbyggede tights, som giver en lækker pasform, mens man stadig kan nyde den luftige fornemmelse fra de klassiske splitshorts. T-shirten er lavet i et let og behageligt materiale, og bagsiden perforeret med et utal af små, fine huller, der giver en fantastisk udluftning, når du træner.

Lige nu kan du få hele sættet med shorts og t-shirt for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og ekspedition. I alt 149 kr.) Du sparer 639 kr. Sammen med sættet får du desuden 3 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, der er fyldt med motiverende tips, gode råd til din træning og kostråd fra vores eksperter. Læs mere om det fantastiske tilbud lige her. 

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: