Praktiske tip Lav aftaler med en fast makker eller fx en gruppe af gutterne, som du spiller fodbold eller løber/cykler med. Så forpligter I jer over for hinanden. © Colourbox

Squash

Et fysisk krævende boldspil med høj intensitet og fokus på blandt andet kondition og hurtighed. ErstatterEt oplagt alternativ for både tennisspilleren og fodboldspilleren. Squash byder på eksplosive retningsskift, højt tempo og generelt hurtige bevægelser. Kondi og udholdenhedIntensiteten er høj, blandt andet på grund af banens sidevægge, der gør, at man får lange dueller, hvor pulsen hamrer i vejret. Det øger både konditionen og din udholdenhed. 10 lange dueller vil mere end matche en lidt langsom løbetur i samme tidsrum. Styrke og smidighed

14. oktober 2010

Et fysisk krævende boldspil med høj intensitet og fokus på blandt andet kondition og hurtighed.

Erstatter

Et oplagt alternativ for både tennisspilleren og fodboldspilleren. Squash byder på eksplosive retningsskift, højt tempo og generelt hurtige bevægelser.

Kondi og udholdenhed

Intensiteten er høj, blandt andet på grund af banens sidevægge, der gør, at man får lange dueller, hvor pulsen hamrer i vejret. Det øger både konditionen og din udholdenhed. 10 lange dueller vil mere end matche en lidt langsom løbetur i samme tidsrum.

Styrke og smidighed

Du bruger de store muskelgrupper, når du pisker rundt på banen, og det rammer særligt baglår og baller. Og du øger din spændstighed og smidighed på grund af de mange udfaldsskridt, som du konstant presses ud i.

Mentalfaktor

Den store motivation og det mentale kick er konkurrence-elementet.

Tilgængelighed

Lej en bane på timebasis i fx en idrætshal, et squashcenter eller et motionscenter. Ketsjere og bolde lejes også.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: