TOP 3: Obskur fitness

Det vrimler med nye fitnessdiller derude. Og mens nogle er ganske seriøse, så er andre diller simpelthen for langt ude.

27. juli 2014

Vi har fundet tre nye trends, som er så langt uden for skiven, at vi ikke ved, om vi skal grine eller græde.

1. Surfset Fitness. Kunne du tænke dig at surfe uden vand og bølger (!), så er den nye amerikanske trend Surfset Fitness lige noget for dig. Det foregår på et surfbræt, som kan bevæge sig rundt i alle mulige stillinger og simulere, at du står på bølgen blå. Det skulle eksempelvis give mere tonede muskler og en stærk kernemuskulatur. Til gengæld ligner du noget, der er løgn!

2. Volleybody. Mød op i fitnesscenteret, og spil volleyball – uden bold. Det lyder som en joke, men der kører hold i bl.a. London. Når du leger, at du slår og blokerer bolden, træner du både dit afsæt, ryg og mave. Med andre ord: Hvis ikke du kan styre volleyballen, så prøv fantomudgaven af spillet!

3. SomaMove. Og så troede du nok ikke, det fandtes dummere. Fitnesstrenden SomaMove sprænger dog skalaen. Her gælder det om at efterligne en løve, bevæge sig som en elefant eller imitere et af sine yndlingsdyr. Træningstimen består af serier af dyreagtige bevægelser, som efter sigende skulle træne både styrke, kondition og smidighed. Skal vi ikke bare lade den stå her ...?

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvad vil du opnå med din træning inden for det næste år?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: