© Istock

Her er årets største fitnesstrend

Øvelser med kroppens egen vægt vil hitte stort i år.

19. februar 2015

Det behøver ikke altid at være nyt for at være hipt. Og i år bliver den hotteste fitnesstrend helt klassiske kropsvægtsøvelser som push-ups, pull-ups og planken. Det forudser American College of Sports Medicine efter at have lavet en rundspørge blandt 3.400 professionelle fitnessfolk.

Det er niende år i træk, at organisationen laver hitlisten, og den har i årenes løb bl.a. forudsagt pilates’ og zumbaens hærgen i fitnesscentrene. Begge er dog røget ud af listen igen.

Top-5-træningsformer 2015

1) Kropsvægtstræning. Push-ups og andre øvelser, der ikke kræver noget udstyr og kan laves overalt, bliver det største i år.

2) HIIT. Højintensiv intervaltræning mister førstepladsen fra 2014, men er stadig en trend, der lever i bedste velgående i fitnesscentrene.

3) Styrketræning. Den klassiske styrketræning med håndvægte og vægtstænger står ikke til at miste sin popularitet i år.

4) Yoga. Du kan godt begynde at finde måtten frem. Yoga kravler langsomt, men sikkert op mod toppen af hitlisten.

5) Funktionel træning. Funktionel træning som fx crossfit tager udgangspunkt i de naturlige bevægelser, som du bruger i din dagligdag.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: