Shaver & Sons Spar penge, spar tid - og slip for at mishandle din hage med nedslidte og sløve barberblade! Shaver & Sons giver kvalitets-barbering til halv pris. Hvad går det ud på?

Hold skægget og udgifterne nede

Træt af at betale en formue for dine barberblade? Shaver & Sons giver dig et alternativ: kvalitets-barberblade til en fair pris. Læs mere her:

18. april 2013

Synes du også, at det er møgirriterende, at noget så hverdagsagtigt som at barbere sig skal koste så meget? Man vil da hellere bruge pengene på noget sjovere. Shaver & Sons er et enkelt alternativ, der gør, at du kan undgå at blive flået af de store firmaer.

Shaver & Sons

....er et helt nyt og unikt koncept, der hjælper dig med at holde både skæg og udgifter nede.

I stedet for at betale en formue for barberblade i supermarkedet, sender Shaver & Sons de nye blade direkte til postkasse. Du vælger selv, hvor ofte du vil barbere dig, og så modtager du automatisk nye blade, før du løber tør.

Fordelene er til at få øje på: Du sparer penge, du sparer tid, og du skal aldrig mere stå og mishandle din hage med et nedslidt barberblad.

Shaver & Sons har udviklet en funktionel og stilren linje med barbergrej, der er inspireret af stolte danske designtraditioner. Shaver & Sons leverer de skarpe og meget slidstærke blade direkte fra en af Europas ældste barberblads-producenter, der har mere end 90 års erfaring bag udvikling af barberblade.

Derfor kan Shaver & Sons stå inde for kvaliteten. - Og så gør det jo ikke noget, at den gode kvalitet kun koster det halve.

Sådan fungerer Shaver & Sons | |

Vælg selv, hvor ofte du vil modtage nye blade; hver måned, hver 2. eller hver 3. måned. Så har du dem ved hånden lige før, du løber tør.

**Få fingrene i den eksklusive startpakke med en barberskraber i valgfri farve og stilrent skandinavisk design, 3 ultra-skarpe blade og en lækker sort rejsepose for kun 49 kr. Prøv det nu

Læs mere om konceptet**

Om Shaver & Sons

  • Produkterne er udviklet til at give maksimal effektivitet og komfort i barberingen.

  • Hele barberhovedet er fæstnet til skaftet med et bevægeligt fjederbelastet led. Det sikrer, at alle skær smyger sig tæt til huden – også på ujævne steder som ved kindbenet og underlæben.

  • Smørestriben med Aloe vera og e-vitamin fugter din hud og giver en behageligere barbering.

Se mere om Shaver & Sons

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: