Jagtstart

HvadSom navnet antyder, jager man hinanden. Princippet kendes fra fx langrend og skiskydning. HvorJagtstarten kan udføres på mange forskellige distancer og underlag. Sjovest bliver den dog, hvis I udfører den som intervaller med pauser imellem. Brug gerne en atletikbane eller en fodboldbane, hvor jægeren hele tiden kan se byttet. Hvordan

Hvad Som navnet antyder, jager man hinanden. Princippet kendes fra fx langrend og skiskydning.

Hvor Jagtstarten kan udføres på mange forskellige distancer og underlag. Sjovest bliver den dog, hvis I udfører den som intervaller med pauser imellem. Brug gerne en atletikbane eller en fodboldbane, hvor jægeren hele tiden kan se byttet.

Hvordan Efter grundig opvarmning starter I med at løbe én omgang så hurtigt som muligt uden dog at løbe jer helt i sænk. Tag tid på omgangen, og lad forskellen på omgangstiden afgøre, hvor stort forspring den langsomste af jer skal have. Målet for den langsomste løber er at nå hele vejen rundt uden at blive hentet. For den hurtigere løber gælder det om at indhente forspringet. Løber I på en fodboldbane eller atletikbane, vil 4-6 omgange være passende. Hold 2 min. pause mellem hver omgang.

Hvorfor Jagten sætter blus på motivationen og byder på uhyre effektiv konditionstræning. Træningen udfordrer også musklerne, så evnen til at løbe med syre i benene forbedres.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: