Midtvejsmøde

I løber i hver jeres retning på en kort rundstrækning og mødes på halvvejen. I kommer til at løbe lige lang tid, men den hurtigste af jer løber længst.

Hvad I løber i hver jeres retning på en kort rundstrækning og mødes på halvvejen. I kommer til at løbe lige lang tid, men den hurtigste af jer løber længst.

Hvor En flad rundstrækning er ideel til formålet. Det kan fx være en atletikbane, fodboldbanens yderkant eller rundt om den lokale andedam. Vigtigst er, at hele runden kun er på 3-500 meter.

Hvordan Efter grundig opvarmning sætter I af sted i hver jeres retning. Løb i høj fart. Intervallet er meget kort, så der skal hamres igennem. Når I mødes på den anden side, holder I 30 sekunders pause. Herefter løber I hurtigst muligt tilbage til start. Hvem kommer først!? Hold 1 minuts pause, og gentag seancen. 4-6 gentagelser vil være en god start.

Hvorfor Endnu en gang er det konditionen, der udfordres, for her er tale om benhård intervaltræning. Samtidig er intensiteten så høj, at I også får trænet kroppens evne til at arbejde ved meget høj intensitet.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: