© Jakob Helbig

Sådan bliver du hurtigere løber

Ny form for intervaltræning gør dig til en hurtigere løber på få uger.

23. oktober 2013 af Bjarke Kobberø

Drømmer du om hurtigere løbetider, eller savner du variation i din løbetræinng? Aktiv Trænings kort/kort- intervaller sætter fart på din løbetræning, og gør dig hurtigere på få uger.

Det handler om at løbe i høj fart over korte træk og efterfølgende holde en kort pause, inden det går løs igen.

Træningsformen booster kondition og udholdenhed og forbrænder en masse kalorier. Og så er den oveskuelig også for dig, der ikke er vant til at træne hårdt.

Hent 5 korte super intervaller

Log ind og se, hvordan og hvrfor du skal træne korte intervaller - og få 5 korte super intervaller.

Har du ikke et login kan du nemt få det (klik på hent artikel) - det er gratis.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: