HUSK VARIATION Er du også ved at køre død i intervaltræningen, så variér både længde og mængde.

Sjovere intervaltræning?

Mit ugentlige intervalpas hænger mig efterhånden ud af halsen. Har I forslag til nogle anderledes intervaller?

Intervaltræningen kan være barsk at komme igennem, men den er svær at komme uden om, hvis man virkelig vil flytte sig og blive hurtigere. Kunsten er hele tiden at variere intervallerne, så du bliver ved med at belaste din krop forskelligt og ikke kører død i den samme træning.

En ‘sjov’ og anderledes form for intervaltræning er de såkaldte pyramideintervaller. De er gode, fordi intervallængden topper midtvejs, og de derefter bliver kortere og kortere, jo mere træt du bliver. Du skal så at sige bare lige ‘over toppen’, og så bliver de nemmere. Derudover er de uhyre effektive og vil forbedre din kondition markant.

Det er ikke kun til løb, at pyramideintervallerne er relevante. De er lige så gode på fx cyklen, i kajakken eller på crosstraineren.


Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: