Kold vind sluger din dyrebare energi

Tag højde for kombinationen af kulde og vind på løbeturen.

2. januar 2019

Det er højsæson for både seriøs blæst og alvorlige kuldegrader. Som om det i sig selv ikke var nok, så gør kulde-blæst-cocktailen din udendørs vintertræning ekstra energikrævende.

Vinden forstærker kulden markant, så en ellers rimelig temperatur i kraftig vind pludselig føles mange gange koldere. Med en vindstyrke på 8 m/s svarer 0 grader således til 13 graders frost! Begrebet hedder wind chill, og det bør du tage højde for med et godt vindtæt lag tøj, inden du fx suser ud på din løberute.

Er du ikke beskyttet mod den kolde vind, blæser den bogstavelig talt det varme luftlag tættest på kroppen væk. Kroppen reagerer så ved at bruge ny energi på at opvarme den nu kolde luft, der er i tøjfibrene tæt mod huden. Den negative spiral vil fortsætte, så længe vinden kan hærge uhindret. Og jo koldere vind, jo større energitab.

Få et par suveræne vintertights

Nu er det slut med at fryse på løbeturen. For kun 99,50 kr. kan du lige nu få et par lækre løbetights, som er designet til at følge kroppen og holde kulden ude. På den måde kan du nyde løbeturen og bruge din energi på at løbe i stedet for at varme kroppen op. De sorte tights er elastiske, har lynlåse ved anklerne og sidder dejligt tæt til kroppen. Der er reflekser ned langs siden af benene, så du bliver set på de mørke aftener, og på lænden er der en lomme med lynlås til nøgler, kreditkort, energi eller lignende. Lige nu kan du få de lækre tights sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. Så er det ikke noget problem at nyde træningen og komme godt i gang med 2019. Lige nu kan du få sættet sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: