Kom i form på stuegulvet

Hold kroppen stærk og frisk - selvom du ikke kan komme i fitnesscenter. Vi har sammensat et hjemmetræningssæt, som du lige nu kan få sammen med en stor træningsguide og 4 numre af Aktiv Træning. Og til en fantastisk pris.

23. april 2020

Nu kan du træne hele kroppen derhjemme – sammen med Aktiv Træning. Så længe lager haves kan du nemlig få en stor, lækker træningspakke, der indeholder: To pushup bars, en træningsmåtte, en stærk træningselastik, to massagebolde og en digital guide med masser af øvelser, du kan lave med dit nye udstyr.

Derudover får du 4 numre af Aktiv Træning
, som hver måned er proppet inspiration, motivation og gode råd til din træning. Og du får det hele for KUN 149 kr. (plus porto). Med andre ord: Du får alt, hvad du skal bruge for at holde dig fit og trimmet derhjemme.

SE HER, HVAD DIN TRÆNINGSPAKKE INDEHOLDER:

Push-up bars

Push-up bars til armbøjninger, træning af bryst, arme og skuldre. Push-up baren sikrer, at hænderne er vinklet korrekt og sørger for, at belastningen bliver størst i musklen og ikke i leddet. Med skumpolstringen og de skridsikre fødder sikrer du dig en træning uden risiko for skader.

ER DU KLAR TIL AT GÅ I GANG? FÅ DIN STORE PAKKE MED ALT TIL HJEMMETRÆNINGEN FOR KUN 149 KR. (+ PORTO) HER


Behagelig træningsmåtte

Med Aktiv Trænings pakke til hjemmetræning får du også en lækker træningsmåtte, der er skridsikker og blød at ligge på, når du træner. Samtidig er den så fleksibel, at den nemt kan foldes, hvis du vil have ekstra polstring – fx til albuerne, når du laver planke. Vi har desuden sammensat et særligt program med otte øvelser, der træner hele din krop. Øvelserne er trykt direkte på måtten, så de altid er lige ved hånden.

Powerband

Med træningselastikken - også kaldet et powerband - kan du tilføre ekstra belastning til dine øvelser. Den kraftige elastik kan bruges til et hav af forskellige styrkeøvelser til hele kroppen, så du både kan øge både din styrke og fleksibilitet. Og det bedste af det hele er, at det fungerer for alle uanset træningserfaring og niveau.

SE HER, HVORDAN DU FÅR DIN STORE PAKKE MED ALT TIL HJEMMETRÆNINGEN FOR KUN 149 KR. (+ PORTO)


Massagebolde

En god massage gør ikke bare kroppen afspændt. Den øger også blodets gennemstrømning i musklerne, så de restituerer hurtigere efter træning. Der følger to massagebolde med din træningspakke: En mindre blå bold til de dybere spændinger ved fødderne, hænderne osv., og en større orange bold til alle de ømme områder ved ryggen, nakken, benene og resten af kroppen. Myoser og spændinger langs rygsøjlen efter en lang dag foran computeren kan bl.a. give hovedpine. Også her kan den lille massagebold udøve mirakler


Hæfte med øvelser

Sammen med træningssættet får du et digitalt hæfte med 20 skarpe øvelser, du kan lave med dit nye udstyr. Vi forklarer, hvordan du udfører de enkelte øvelser korrekt, og hvad de træner. Derudover giver vi dig gode råd til, hvordan du sammensætter dit eget træningsprogram.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvad vil du opnå med din træning inden for det næste år?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: