Aktiv Træning Læserprisen 2018

Deltag, og vind præmier for op til 30.000 kr. Det eneste, du skal gøre, er at stemme på dine favoritter i Aktiv Træning Læserprisen 2018.

18. juni 2018

Aktiv Træning Læserprisen 2018

Nu kan du være med til at bestemme, hvilke træningsprodukter du synes er de absolut bedste. Aktiv Træning Læserprisen 2018 vil i samarbejde med jer læsere finde årets favorit produkter inden for en lang række sporty kategorier.

Afstemningen kører fra 10. september  her vil du kunne stemme på dine yndlingsprodukter inden for blandt andet løb, fitness/styrke, gadgets og sundhed & energi.

Vores 3 ekspertdommere har udvalgt de lækreste træningsfavoritter, men det er dig, der endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal stå som vindere på målstregen.

Vinderprodukterne bliver offentliggjort d. 22. november.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Når du deltager i afstemningen, kan du samtidig blive den heldige vinder af en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af op til 3.000 kr. Puljen er på 1 x 10 stk. goodiebags til en samlet værdi af 30.000 kr.

Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked.

STEM OG VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Lasse Lyhne – Redaktionschef på Aktiv Træning, Rikke Laursen – Træner, mentor og foredragsholder, og Martin Kreutzer - Ernærings- og træningsekspert.

Læs om dommerpanelet HER

De 3 kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Aktiv Træning Læserprisen 2018.

Seneste

Måske er du interesseret i ...

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: