Aktiv Træning Læserprisen: Løbe event

Deltag, og vind præmier for op til 30.000 kr. Det eneste, du skal gøre, er at stemme på dine favoritter i Aktiv Træning Læserprisen 2018.

1. august 2018

Løbe event

Løbestævner der byder på unikke løbeoplevelser.

Etape Bornholm:

Utraditionelt etapeløb hvor du på 5 dage samlet løber en maraton i 5 forskellige terræntyper.

Læs mere om eventet her


Racing Denmark - Nordisk eXtrem marathon:

Et 2 dages løb over bakker, gennem dale, krydser moser og sumpe og passere Gudenåen. Der overnattes i en idyllisk Night Camp ude i det fri mellem etaperne, holdene er selvforsynende undervejs – en oplevelse og et stort eventyr!

Læs mere om eventet her


Racing Denmark - Dirtytrail Silkeborg:

Et meget udfordrende trailløb. 5, 10, 15 eller 30 km på fede trails og igennem moser og sumpe. Der vil også være et par alvorlige stigninger. Det er hårdt, beskidt og fantastisk smukt.

Læs mere om eventet her


Sparta - Copenhagen half marathon:

Verdens hurtigste Halvmaraton løbes i København. Oplev den kæmpe løbefest i hjertet af København.

Læs mere om eventet her

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 12. oktober kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af op til 3.000 kr. Puljen er på 1 x 10 stk. goodiebags til en samlet værdi af 30.000 kr.

Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Lasse Lyhne – Redaktionschef på Aktiv Træning, Rikke Laursen – Træner, mentor og foredragsholder, og Martin Kreutzer - Ernærings- og træningsekspert.

Læs om dommerpanelet HER

De 3 kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Aktiv Træning Læserprisen 2018.

Seneste

Måske er du interesseret i ...

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: