Dommerpanel ved Aktiv Træning Læserprisen 2018

Vores 3 ekspertdommere har udvalgt de bedste træningsprodukter, men det er dig der endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal stå som vindere på målstregen.

1. august 2018

Martin Kreutzer; Ernærings- og træningsekspert

Martin har været med siden det første nummer af Aktiv Træning og testet tusindvis af produkter, gennem årene. Han har dyrket stort set alle former for udholdenhedstræning, fra mountainbike og løb til triog stand up paddle, og har nok et af de mest omfangsrige og velassorterede udstyrsskabe, i kongeriget. Martin har gennemført adskillige maratonløb og ironman-stævner. Udover at skrive artikler og teste for Aktiv Træning, arbejder Martin som kostvejleder og løbe- og cykeltræner.

Rikke Laursen; Træner, motivator og foredragsholder

Rikke har trænet og motiveret over 200 kunder hver uge, siden fitnessbølgen ramte Danmark i 1990’erne. 

Rikke er en af verdens bedste amatør-cykelryttere og ejer af kvinde cykelholdet "Charlie Cycling". Hun har styr på al slags sportsudstyr, som hører til cykling både ude og inde. Hertil kommer også interesse og kendskab til størstedelen af de træningsprodukter, der findes på markedet.

Lasse Lyhne; Aktiv Trænings redaktionschef

Lasse er Aktiv Trænings udstyrsredaktør. Han har gennem årene taget hånd om utallige stortests og anmeldelsessektioner. Lasse har haft et hav af produkter mellem hænderne, på fødderne osv., og har set udstyrstendenser både komme og gå. Lasse er selv en ivrig løber og har konkurreret på alle distancer, fra 1.500 meter til maraton. Han er også en flittig motionscykelrytter og kører både landevej, mountainbike og crosscykling, ligesom han også har snuset, til triatlonsporten.

Seneste

Måske er du interesseret i ...

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: