© PR

3 fede cykelløb, du skal prøve

Vil du cykle på en racerbane? Eller måske køre om kap med et tog? Så har vi fundet de perfekte cykelløb til dig.

7. september 2016 af Christian Thestrup

Er du træt af at cykle rundt på de samme, gamle landeveje, eller er du bare på udkig efter en sjov udfordring til dig og vennerne? Vi har fundet tre sjove cykelløb, som du kan kaste dig ud i.

Rad am Ring

© PR

I det sydvestlige Tyskland ligger den legendariske racerbane Nürburgring. Banen er 22,6 kilometer lang og bugter sig gennem et smukt skovområde, hvilket har givet den øgenavnet Det Grønne Helvede. Og selv om banen er bygget til biler, er der i løbet af året rig mulighed for at tage turen på sin cykel – enten som almindelige motionist eller som deltager i et af de mange løb, der bliver afholdt. Læs mere om løbet her.

Iron Horse Bicycle Classic

© PR

I cykelløb kører man normalt om kap med de andre cyklister, men sådan er det ikke helt i Iron Horse Bicycle Classic. Her kører man nemlig om kap med et damplokomotiv. Løbet blev født i 1971, da to brødre væddede om, hvem der først kunne komme fra Durango til Silverton i Colorado, USA. Den ene kørte med tog, mens den anden skulle cykle de 80,4 kilometer gennem Colorados bjerge og fantastiske natur. Broderen på cyklen vandt i øvrigt, og i dag har løbet vokset sig stort med 4.000 deltagere fra hele verden. Læs mere om løbet her.

Maratona Dles Dolomites

© PR

Den italienske bjergkæde, Dolomitterne, er berømt for sin rolle i Giro d’Italia. Men hvis du stadig mangler det sidste for at få en plads i det løb, kan du i stedet prøve kræfter med de stejle bjergveje i Maratona Dles Dolomites, som hvert år tiltrækker omkring 9.000 glade amatører. I år var der tre ruter at vælge imellem, og du skal selvfølgelig vælge Maraton-ruten, der er på 138 kilometer og byder på 4.230 højdemeter undervejs. Læs mere om løbet her.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: