© PR

3 fede cykelløb, du skal prøve

Vil du cykle på en racerbane? Eller måske køre om kap med et tog? Så har vi fundet de perfekte cykelløb til dig.

7. september 2016 af Christian Thestrup

Er du træt af at cykle rundt på de samme, gamle landeveje, eller er du bare på udkig efter en sjov udfordring til dig og vennerne? Vi har fundet tre sjove cykelløb, som du kan kaste dig ud i.

Rad am Ring

© PR

I det sydvestlige Tyskland ligger den legendariske racerbane Nürburgring. Banen er 22,6 kilometer lang og bugter sig gennem et smukt skovområde, hvilket har givet den øgenavnet Det Grønne Helvede. Og selv om banen er bygget til biler, er der i løbet af året rig mulighed for at tage turen på sin cykel – enten som almindelige motionist eller som deltager i et af de mange løb, der bliver afholdt. Læs mere om løbet her.

Iron Horse Bicycle Classic

© PR

I cykelløb kører man normalt om kap med de andre cyklister, men sådan er det ikke helt i Iron Horse Bicycle Classic. Her kører man nemlig om kap med et damplokomotiv. Løbet blev født i 1971, da to brødre væddede om, hvem der først kunne komme fra Durango til Silverton i Colorado, USA. Den ene kørte med tog, mens den anden skulle cykle de 80,4 kilometer gennem Colorados bjerge og fantastiske natur. Broderen på cyklen vandt i øvrigt, og i dag har løbet vokset sig stort med 4.000 deltagere fra hele verden. Læs mere om løbet her.

Maratona Dles Dolomites

© PR

Den italienske bjergkæde, Dolomitterne, er berømt for sin rolle i Giro d’Italia. Men hvis du stadig mangler det sidste for at få en plads i det løb, kan du i stedet prøve kræfter med de stejle bjergveje i Maratona Dles Dolomites, som hvert år tiltrækker omkring 9.000 glade amatører. I år var der tre ruter at vælge imellem, og du skal selvfølgelig vælge Maraton-ruten, der er på 138 kilometer og byder på 4.230 højdemeter undervejs. Læs mere om løbet her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: