Szymon Godziek laver backflip

Szymon Godziek og hans team havde til anledningen bygget nøje opmålte og specialkonstruerede afsæts- og landingsramper.

© Lukasz Nazdraczew/Red Bull Content Pool

Se Szymon Godzieks vilde hyldestbackflip fra alle vinkler

Rytterne i årets udgave af Polen Rundt blev undervejs på ruten hyldet på bogstavelig talt højtflyvende vis.

27. oktober 2017

Kig op! Der kommer cykel!

De professionelle landevejsryttere er bestemt vant til lidt af hvert i form af kreative gimmicks og mere eller mindre aparte hyldester fra de mange begejstrede fans, der på tætteste hold følger de store cykelløb rundtom i verden.

Men på sidste etape af Tour de Polen i juli gjorde Polens bedste freestyle-mountainbikerytter, Szymon Godziek, bestemt sit yderste for at få sine landevejsfæller til at spærre øjnene ekstra op. Da den samlede peloton i adstadigt tempo passerede gennem det smukke Bukowina Tatrzańska-skovområde, udførte den polske vovehals verdens første backflip over et cykelfelt!

Som en ekstra cadeau til de måbende pedalatleter havde Szymon i dagens anledning skiftet fra sin vante mountainbike til en fuldblods racercykel – for at give hoppet det rette touch af landevejscykling.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: