Brug farten Accelerér op for fuld kraft inden bakken, så du får så meget fart som muligt med op på stigningen.

Den korte stejle

Udfordringer: På korte, stejle stigninger, der tager 10-30 sekunder at køre, gælder det om at få kraften ned i pedalerne, uden at hjulene mister greb. Her er det vigtigt at kende bakken, så du ved, hvor du skifter gear i tide, og hvilken linje du skal køre. Gevinster: De korte, eksplosive bakker udvikler din styrke. Bakkerne er så korte, at syren ikke når at ophobe sig, og arbejdet er koncentreret på musklerne.

21. september 2012

Udfordringer: På korte, stejle stigninger, der tager 10-30 sekunder at køre, gælder det om at få kraften ned i pedalerne, uden at hjulene mister greb. Her er det vigtigt at kende bakken, så du ved, hvor du skifter gear i tide, og hvilken linje du skal køre.

Gevinster: De korte, eksplosive bakker udvikler din styrke. Bakkerne er så korte, at syren ikke når at ophobe sig, og arbejdet er koncentreret på musklerne.

Sådan gør du: Det gælder om at ramme bakken med god fart og det rette momentum. Rejs dig i pedalerne, og giv den alt i én lang eksplosion. De korte bakker kræver, at du kender dem og ved, at du kan køre op i ét hårdt hug.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: