© Colourbox

Hvordan holder jeg varmen på cyklen?

Hvordan skal jeg klæde mig på, hvis jeg vil fortsætte med at cykle på landevejen gennem vinteren?

Med strid vind, regn og temperaturer omkring frysepunktet er der store krav til påklædningen, hvis vintertræningen på raceren skal være en fornøjelse. Se her, hvordan du bedst holder varmen.

Sådan holder du varmen

  • Der afgives masser af varme fra hovedet. Hold det varmt med hjelmhue eller pandebånd.
  • Klæd dig på i lag: en svedtransporterende trøje inderst, så et mellemlag med fx en lunende fleece og yderst jakke eller vest, der fungerer som regn- og vindstopper.
  • Hav altid en tynd cykelregnjakke med i lommen.
  • Benene kan oftest klare sig med tykke tights.
  • En såkaldt lobsterhandske med i alt tre fingre er perfekt, da du får både varme og bevægelighed. Brug evt. også en tynd inderhandske.
  • Et par tykke skoovertrækkere i neopren holder fødderne varme.

Få et par suveræne vintertights

Nu er det slut med at fryse på løbeturen. For kun 99,50 kr. kan du lige nu få et par lækre løbetights, som er designet til at følge kroppen og holde kulden ude. På den måde kan du nyde løbeturen og bruge din energi på at løbe i stedet for at varme kroppen op. De sorte tights er elastiske, har lynlåse ved anklerne og sidder dejligt tæt til kroppen. Der er reflekser ned langs siden af benene, så du bliver set på de mørke aftener, og på lænden er der en lomme med lynlås til nøgler, kreditkort, energi eller lignende. Lige nu kan du få de lækre tights sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. Så er det ikke noget problem at nyde træningen og komme godt i gang med 2019. Lige nu kan du få sættet sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: