Styrketræning til cykelryttere

Bliv hurtigere og mere udholdende hjemme på stuegulvet. 4 nemme øvelser giver dig en større "motor" til de lange træningsture på cykel og mountainbike.

9. januar 2013 af Jannik Petersen

Cykelryttere og mountainbikere, der gerne vil lave noget relevant styrketræning, skal primært tænke på to ting: power i benene og en stærk kropskerne.

Power i benene giver næsten sig selv. Træner du muskelstyrken i benene, kan du træde flere watt, du kommer dermed hurtigere fremad og bliver mindre træt. Styrke i kropskernen øger komforten under turen, fordi du ikke bliver så øm i lænden, som du plejer.

Herunder giver vi dig 4 gode øvelser, som du kan lave 2-3 gange om ugen. Udfør hver øvelse 1 minut ad gangen, og hold så 30 sekunders pause. Kør på den måde øvelserne igennem 3-4 gange.

Jump squat

Prisoner Jumping Lunges

Planken

Hip thrust

Aktiv Træning anbefaler: Effektivt træningssæt

Vil du have en stærk krop og undgå skader? Lige nu kan du få vores store træningssæt til en helt fantastisk intro-pris. Sættet består af et mavehjul, en træningsmåtte og træningselastikker samt en stor guide med øvelser, så du kan træne hele kroppen derhjemme. Derudover får du 3 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, som hver måned er proppet inspiration, motivation og gode råd til din træning. Og det bedste af det hele er, at du får det hele for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.) Det har aldrig været billigere at komme i form. Læs mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: