Kvinde i morgensol.
© iStock

10 grunde til at træne om morgenen

Kæmper du med at få døgnets timer til at slå til, og strander dine træningsambitioner i hverdagens utallige gøremål, så er morgentræning nøglen til succes. Her får du 10 gode grunde til at træne om morgenen.

16. august 2018 af Martin Kreutzer

Morgentræningsgevinster 

Der er så mange ting, der taler for at morgentræne, at det vil være helt tosset ikke at komme i gang, for hvem kunne ikke tænke sig at ramme arbejdsdagen med sprudlende overskud, løftet humør, god samvittighed over veloverstået træning, øget mental kompetence og sundhedsoptimeret kredsløb – for nu at nævne blot en håndfuld af de mange goder, du opnår ved at få rørt dig fra morgenstunden.

Vi giver dig her 10 gode grunde til at træne om morgenen: 

  1. Der kommer ikke noget i vejen for træningen. 
  2. Du starter dagen fyldt med energi. 
  3. Din blodsukkerregulering forbedres. 
  4. Du tæmmer din stress. 
  5. Du får en fredfyldt motionsoplevelse.
  6. Du slipper for (det meste) luftforurening. 
  7. Du får det gjort! 
  8. Du skal alligevel i bad, så du sparer en tur under bruseren. 
  9. Du kan gøre træningen til din transport. 
  10. Pollen og varme er (som regel) tålelige på det tidspunkt af dagen.

Aktiv Træning anbefaler: Effektivt træningssæt

VIL DU OGSÅ HAVE stærke ryg- og mavemuskler? Det kan du sagtens. En af de allerbedste måder er at bruge et mavehjul. Med kun få minutters træning om dagen styrker du din coremuskulatur, får en sundere holdning og undgår at falde sammen i ryggen med smerter i lænden til følge.

LIGE NU KAN du få et mavehjul i høj kvalitet sammen med Aktiv Træning. Mavehjulet er designet med dobbelthjul, så du har god stabilitet, og håndtagene er ergonomisk udført med fordybninger til fingrene. Mavehjulet er en del af vores store træningssæt med mavehjul, træningsmåtte, træningselastikker, stor øvelsesguide og 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.) Læs mere om det fantastiske vilde tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvilke sundhedsråd har du sværest ved at efterleve?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: