© iStockphoto

14 tanker, alle vinterløbere kender

Folk, der løber om vinteren, ser altid dejligt friske og positive ud. Men bag det glade ydre kan vores tanker godt blive en smule forfrosne, efterhånden som selvmedlidenheden trænger sig på…

2. januar 2019 af Christian Thestrup

Om sommeren er det ikke svært at finde motivationen til en løbetur. Men om vinteren, hvor duftenaf blomster og grill er skiftet ud med kulde og bidende vind, er det lidt anderledes, og så kan de forfrosne tanker godt trænge sig lidt på. Vi har samlet 14 forfrosne tanker fra en løbetur i kulden.

1. ”Hvor mange lag skal jeg mon have på? Er tre trøjer mon nok? Og en windbreaker. Og så en hue, vanter og en buff. Nu kommer jeg i hvert fald ikke til at fryse. Til gengæld ligner jeg en bankrøver, der næsten ikke kan bevæge sig…”

2. ”Så er vi i gang! Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har følt mig så levende på en løbetur!”

3. ”Hmmm. Jeg plejer da at møde flere løbere på denne rute. Hvor mon de er henne?”

4. ”Okay, nu begynder det faktisk at bide lidt i ansigtet. Gad vide om det her overhovedet var en god ide.”

5. ”Hvordan kan mit ansigt gøre ondt og være følelsesløst - samtidig?!?”

6. ”I tegnefilmen Frozen løber de rundt i sneen i tynde kjoler, mens de griner. Jeg kan ikke engang synge første linje i ’Let it Go’ uden at mine lunger fryser til is!”

7. ”Pokkers. Nu har jeg fået ’Let it Go’ på hjernen.”

8. ”Hvad mon jeg brækker først, hvis jeg falder? Armen? Hoften? Numsen? Kan man overhovedet brække sin numse? Det må jeg huske at Google, når jeg kommer hjem.”

9. ”Brrrr… Jeg har færdigretter hjemme i fryseren, der er varmere end mig!”

10. ”Gad vide, om mine øjenvipper knækker af, hvis jeg rører ved dem? Og hvad med mit hår? Hvordan mon jeg ser ud med en halv frisure?”

11. ”Min næse løber om kap med mine øjne. Jeg skulle ellers have taget et sejt billede til Facebook og Instagram, men det bliver svært, når jeg ligner et tre-årigt barn, der har fået nej til at få en pose slik i supermarkedet. ”

12. ”Endelig hjemme. Er det meningen, at hele min krop skal prikke, som om jeg sad på en sømmåtte?”

13. ”Gad vide, om det er usundt at tage et varmt bad nu? Når man skal tø en frossen kylling op, må man jo heller ikke bare lægge den i en skål med varmt vand?”

14. ”Jeg kan klare alt!”

Få et par suveræne vintertights

Nu er det slut med at fryse på løbeturen. For kun 99,50 kr. kan du lige nu få et par lækre løbetights, som er designet til at følge kroppen og holde kulden ude. På den måde kan du nyde løbeturen og bruge din energi på at løbe i stedet for at varme kroppen op. De sorte tights er elastiske, har lynlåse ved anklerne og sidder dejligt tæt til kroppen. Der er reflekser ned langs siden af benene, så du bliver set på de mørke aftener, og på lænden er der en lomme med lynlås til nøgler, kreditkort, energi eller lignende. Lige nu kan du få de lækre tights sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. Så er det ikke noget problem at nyde træningen og komme godt i gang med 2019. Lige nu kan du få sættet sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: