17 ting, du kun fatter, hvis du er langdistanceløber

Løbere er et sært folkefærd. Her er 17 ting, der giver god mening for løbere - men som andre finder meget mærkelige!

15. maj 2019 af Lasse Lyhne

1.

Blå negle, negle, der er faldet af, vabler og fødder, der i det hele taget ligner noget fra en zombiefilm, er IKKE klamme. De er seje, for de er udtryk for, hvor hårdt du træner.

2.

4.10 er ikke en dato eller et klokkeslet, men et ganske imponerende løbepace.

3.

Det er helt ok at tisse stor set hvor som helst, så længde du har løbetøj på. Der gælder helt andre regler, når du er i civil.

4.

Helt korte spiltshorts med en slids i siden, der blotter hoftebenet, er det helt naturlige valg til den ældre mand, når vi snakker benklæder til løb.

5.

Stramme løbetights klæder også mænd.

6.

Løb er en af de mest effektive måder til at nedbryde sociale skel mellem mennesker. Det kan godt være man ikke har mødt hinanden før, men ses man på en løbetur, kan man snakke om alt.

7.

En planlagt løbetur er en helt legitim grund til at komme for sent til sociale arrangementer, men det er også en af de eneste legitime grunde.

8.

10-15 minutters opvarmning. 3 stigningsløb. 4x1000m intervaller med 3 min intervalpause. 10 minutters afjog. Say What???

9.

At rent faktisk VÆRE glad, ja grænsende til det eksalteret, når man lige har løbet 20km en regnfuld søndag morgen i november - det er ikke noget vi lader som om.

10.

Plaster skal da ikke bruges til sår og skrammer. De skal naturligvis sættes på brystvorterne.

11.

At være villig til at bruge mange penge på at få lov at stå tidligt op og løbe en masse km på en afmålt rute sammen med et hav af mennesker man ikke kender.

12.

At bruge penge på energidrikke og klistrede geler, der smager lige som klamt som de lyder.

13.

12 grader udenfor, så er det oplagt med korte shorts og t-shirt.

14.

At blive sur, gnaven ja måske endda smådeprimeret er den naturlige reaktion på ikke at kunne løbe pga. skade eller sygdom.

15.

Det første vi smider i kufferten, når vi skal ud at rejse er løbesko. Hvis vi da ikke tager dem med i håndbagagen af frygt for, de bliver væk i bagagehåndteringen.

16.

En løbetur er det bedste, hvis vi er nedtrykte og humøret skal have et boost, eller vi skal have en ny ide til noget.

17.

Det er ikke frækt eller perverst eller på nogen måde mærkeligt , hvis nogen inden et løb spørger os: “Må jeg lige låne din vaseline. Jeg skal lige have lidt mere mellem benene”.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: