Sådan løber du 5 perfekte kilometer

Du står på stregen – klar til at levere dit livs bedste 5-km-præstation. Desværre kan en forkert strategi i løbet ødelægge det hele.

0-1 km Hold hesten. Det er så nemt at lade sig rive med, når skuddet lyder. Især til DHL er der mange lykkejægere, der spurter fra start for blot at gå død 500 meter fremme.

1-2 km Find dit tempo og din rytme. Det skal føles hårdt, men komfortabelt.

2-3 km Nu begynder det at blive hårdt. Skridtene bliver tungere, og lungerne svider. Føl, at du sætter tempoet en snas op. I virkeligheden betyder det bare, at du holder farten.

3-4 km Distancens hårdeste km. Find de positive tanker frem. Tænk på din kropsholdning. Hold dig rank, og undgå at falde sammen i kroppen.

4-5 km Sidste km. Bid tænderne sammen det sidste stykke. Tilskuerne bærer dig det sidste stykke frem mod målstregen. Giv den gas de sidste 2-300 meter.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: