Harr du koll på det? 

© Foto: iStock

6 ting, kun løbere forstår

Det er ikke, fordi løbere tror, at de er klogere end andre. Der er bare så meget, almindelige mennesker ikke forstår. Som fx disse ting.

21. juni 2022 af Redaktionen

Løbere er verdens sødeste folkefærd – fyldt med energi og overskud. Altså lige indtil vi bliver skadet. I det tilfælde er det mere hyggeligt at flytte ind i tigerburet i zoologisk have – og nok også mere trygt. Derfor har løbere ofte mange løbevenner, for der er så meget, folk uden løbesko ikke forstår. Lad os nævne et par stykker...

1. Nye sko 

Vi køber nye sko til 1.300 kroner og fortæller os selv, at vi selvfølgelig stadig vil bruge de ‘gamle’. Lige indtil vi tager den første tur i det nye par, og vi føler os som Neil Armstrong, da han sprang hen over Månen. Med et trylleslag virker det gamle par lige så spændende som de træsko, Emil fra Lønnebergs far gik rundt i. Men de er jo også allerede et halvt år gamle...

2. Grimme tal 

“Far! Mor er lige løbet forbi huset. Igen. Hvorfor kommer hun ikke ind? Det begynder også snart at regne.” Fordi man ikke kan løbe 9,38 kilometer. Det er bare... forkert.

3. Gaaab...

Årh, er du gal, hvor er jeg smadret. Jeg tror, jeg løber en lille tur. Mon ikke 10-12 kilometer vil være passende?

4. Aktiv ferie

Når vi skal på ferie og kigger på billeder fra destinationen, forestiller vi os straks, hvordan det vil være at løbe på vejen foran hotellet. Også selvom vi har lovet familien, at det skal være en tur med fokus på afslapning. Men derfor kan man jo godt løbe en hurtig tur ned til stranden om morgenen. Eller måske op på det bjerg, man kan se ude i baggrunden?

5. GPS-signal 

“Mor! Hvorfor står far ude i regnen? Skulle han ikke løbe? Han står bare og kigger på sit ur. Nu går han frem og tilbage på fortovet, mens han rækker uret op mod himlen. Han ser vred ud. Har han ikke talt om hele dagen, hvor meget han glædede sig til at løbe en tur?” Tre minutter senere: “Han står der endnu.”

6. Jaa, en banan!  

Det er de færreste mennesker, som kan finde på at løbe 21,1 kilometer, mens de er på grænsen til at besvime. Ikke medmindre de har efterladt et tændt strygejern derhjemme. Vi gør det for at få en banan, en flaske vand og et stykke jern i en snor. Og vi står gerne tidligt op en søndag og betaler penge for det. Selvfølgelig!

Hvad er anaerob for et fænomen? Læs her, hvorfor du skal træne anaerobt.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: