© Saucony

August: Gratis træningsevents for nye og øvede løbere

Det sociale løbefællesskab, We Who Run Club Danmark, inviterer dig nu til en række sjove, lærerige og bogstavelig talt svedige træningssessioner.

30. juli 2019 af Benjamin Native Studio for Gerisale

Vi har tidligere bragt denne artikel om det nye og spirende løbefællesskab, We Who Run Club Danmark. Til jer der ikke læste med sidst, så er det en gratis løbeklub, der har til formål at inspirere, motivere og dygtiggøre nybegyndere såvel som garvede løbere. Det er løbeskosproducenten Saucony, der står bag, og hen over sommeren har de allieret sig med den professionelle træner, Claus Hechmann. 

Sammen afholder de fem forskellige træningsevents, der hvert har fokus på et løberelevant tema. De første to events er allerede gennemført med stor succes; 60-80 deltagere, godt humør, entusiasme, sved og smil. 

Gik du glip af disse, har du stadig mulighed for at deltage i de næste par sessioner, der finder sted i august og september. Det er som sagt fuldstændig gratis at være med, og træningen er åben for alle, da I vil blive delt ind i hold med folk, der er på samme niveau som jer selv. Holdene er inddelt efter tempo ved opvarmningen og er som følger:

Hold 1 - ca. 7:00 min/km.
Hold 2 – ca. 6:00 min/km
Hold 3 – ca. 5:00 min/km

Gratis træningsevents i august

Kunne du tænke dig at blive en del af et socialt løbefællesskab? Ønsker du dig professionel træning og vejledning, og vil du gerne forbedre dig sammen med andre? Så er We Who Run Club Danmark lige noget for dig. Kom med til de næste fællestrænings i Fælledparken, København på følgende dage:

7/8: Skadesforebyggelse/core-øvelser
Til dette event vil du blive klogere på vigtigheden af skadesforebyggelse og af at styrke musklerne i midterregionen. Efter en god introduktion vil I sammen starte træningen i Fælledparken, hvor I udfører en række effektive core-øvelser, som du i fremtiden også kan bruge hjemme. Øvelserne har til formål at styrke dig, gøre dig til en stærkere løber og sørge for, du ikke får dumme skader, der kunne være undgået.

Efter core-øvelserne vil I tage hul på træningspasset fra jeres eget personlige træningsprogram. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig træningsprogrammet, kan du gøre det på linket her. Det er, lige som alt det andet, helt og aldeles gratis. Meld dig ind og følg derefter instruktionerne i velkomstmailen.

Du kan læse mere om denne træning her.

21/8: Fysiologitest i Fælledparken
Til denne session bliver du budt velkommen af initiativtagerne fra Saucony. Derefter vil træneren, Claus Hechmann, gøre dig klogere på vigtigheden af en struktureret træning, og hvad det betyder at følge de rigtige træningszoner. Herefter vil I starte træningen og gennemføre en fysiologitest, der vil danne grundlag for jeres egne træningszoner.
Hvis du ikke allerede har fået det gjort, får du samtidig mulighed for at få udarbejdet dit helt eget træningsprogram, der passer til dit niveau. 

Deltog du i den forrige fysiologitest, skal du være mere end velkommen til at komme igen og se, om sommerens træning har skabt resultater og forbedringer. Var du der ikke sidst, får du nu mulighed for at se, hvor på fitness-skalaen, du befinder dig.

Du kan læse mere om denne træning her.

Tilmeld dig og hold dig opdateret

Vil du have mere information om We Who Run Club Danmark og kommende begivenheder i august og september, bør du følge dem via deres Facebook-side.

Du kan også tilmelde dig og få udarbejdet dit eget træningsprogram online ved at følge dette link.

Folkene bag

We Who Run Club Danmark er startet af løbeskosproducenten Saucony. Saucony blev grundlagt i USA i 1898 - kun to år efter verdens første olympiske maraton. Det var en tid, hvor folk løb i stive lædersko – eller endda barfodet – og Saucony satte sig for at finde en bedre løsning. De dedikerede deres liv til løbesporten, og de vandt også hurtigt plads i atleternes hjerter. I 1983 vandt Rod Dixon maraton-guld i et par Saucony-sko, og teknologien og designet er kun blevet bedre siden da. Sammen med professionelle løbere arbejder Saucony konstant på at skabe de perfekte løbesko og på at pionere markedet med deres innovative tiltag.
Men alt handler ikke kun om performance eller om at komme først over målstregen – for drivkraften i firmaet findes i virkeligheden i håbet om at kunne skabe en bedre tilstedeværelse for enkeltpersoner og for fællesskabet. I ønsket om at give løberne en indre, fysisk og mental styrke. De arbejder for dem, der løber for sjov, for fællesskabet, for fitness, for at afprøve sig selv, for at opdage verden eller for at opnå den bedste version af sig selv. For uanset målet og motivationen bag, kræver en løbetur gode løbesko.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: