© Få Aktiv Trænings vinterpakke for kun 69,50 kr.

Bliv set og hold varmen for KUN 69,50 kr.!

Lad ikke mørket og kulden sætte en stopper for din træning. For KUN 69,50 kr. (+29,50 i porto) får du Aktiv Trænings vinterpakke, så du kan holde varmen og blive set i den mørke tid.

23. oktober 2018 af Aktiv Træning

Der er ingen vej udenom. Kulden og mørket er ved at sænke sig over landet, og mange rykker deres træning indenfor eller dropper den helt. Og det er synd! Det er nemlig skønt at løbe om vinteren, hvis du har det rigtige udstyr, så du både kan holde varmen OG blive set i mørket.

Derfor har vi her på Aktiv Træning sammensat en træningspakke til dig, så du kan holde formen ved lige – hele vejen gennem den mørke tid. Pakken indeholder et sæt løbehandsker, en løbehue, en necktube (også kaldet en buff), et armbånd med LED-lys og endelig en clips med indbygget LED-lys, der kan sættes bag på din sko.

Lige nu kan du få hele træningspakken til kun 69,50 kr. Og som om det ikke er nok, får du også to numre af Aktiv Træning med masser af tips til din træning, spændende artikler, masser af motivation samt lækre opskrifter, der giver energi, gør dig stærkere og booster dit immunforsvar.

>>Få træningspakken HER<<

Men lad os se lidt nærmere på den pakke, vi har sat sammen til dig…

Handsker

Der er meget lidt blodgennemstrømning i vores fingre. Derfor kommer du nemt til at fryse på dem, og DET er ikke sjovt. Der er nemlig ikke noget, der kan ødelægge en god løbetur som iskolde fingre. Løbehandskerne i denne løbepakke er bløde, svedtransporterende og hurtigttørrende. Derudover har de reflekser og et særligt touch screen-venligt materiale på pege- og tommelfingeren, så du kan bruge din smartphone uden af tage handskerne af. Og det gælder naturligvis begge handsker.

Løbehue

Det er en myte, at man taber størstedelen af sin varme fra hovedet. Hovedet er dog meget følsomt, og derfor føles det hurtigt koldt, hvilket du sikkert kender. I vores pakke har vi valgt en hue, der er let og faconsyet, så den går ned over ørene. Samtidig er den elastisk, så du stadig kan have dine høretelefoner på, og endelig er den lavet i et svedtransporterende materiale, så du ikke koger over.

(PST: Tilbuddet på de 69,50 kr. gælder kun for denne vinterpakke, som vi har købt i et begrænset antal. Men du kan sikkert godt nå at læse færdig, inden der er udsolgt, så lad os fortsætte gennemgangen.)

Necktube

En necktube – også kaldet en buff – er uundværlig i kulden. Det bløde stof er så tyndt, at det nemt kan være under halsen på din løbejakke. Og når vinden bider, vil du elske at trække det elastiske rør helt op over næsen.

LED-lys

Reflekser er gode. De virker bare først, når der bliver lyst på dem, så hvis du vil være helt sikker på at blive set, er det bydende nødvendigt, at du har lys på. Derfor får du et elastisk armbånd med indbygget LED-lys, som kan spændes rundt om armen. Og så har vi også valgt en clips, der kan sættes bag på din løbesko, og som ligeledes er udstyret med LED-lys. Begge LED-lys kan pulsere hurtigt, langsomt eller lyse konstant. Så er du helt sikker på at blive set!

Vi håber, du synes, at vores træningspakke er ligeså spændende, som vi selv gør. Og så koster den som sagt kun 69,50 kr. Du kan selvfølgelig også lægge dig ind på sofaen med en pizza og en stor cola. Prisen er den samme, men vi ved godt, hvad du bliver mest glad for… 

>>Læs flere detaljer om vintersættet og bestil LIGE HER<<

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: