Boost din træning med pullover fra Craft

Boost motivationen og få et fantastisk træningsår i selskab med Aktiv Træning og en lækker pullover fra Craft.

8. marts 2018

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en genial træningstrøje, der følger alle dine bevægelser og som nye abonnenter lige nu kan få sammen med Aktiv Træning. Komforten er i top, og trøjen byder på maksimalt åndbarhed, ligesom den er fantastisk til at transportere den overskydende varme væk fra kroppen. Derfor kan den bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven, træning i fitnesscenteret eller på løbeturen. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag.

Man mærker med det samme, at Craft er vant til at lave beklædning i kvalitet. Pulloveren har en lækker pasform, og uanset om du bruger den i fitnesscenteret eller på en løbetur, er det en fornøjelse at mærke, hvordan stoffet følger dine bevægelser – uden at hæmme dem.

(PSST! Lige nu byder vi nye læsere velkomne med et særtilbud, hvor du kan få pulloveren fra Craft og 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. Læs mere her.)

Lynlåsen i fronten er ekstra lang, så der er rigtig god mulighed for ventilation. Og hvis du bruger trøjen en kølig morgen eller aften, kan den lynes helt op, så den høje hals danner en dejlig krave. Her er en fin detalje i øvrigt, at lynlåsen bliver gemt under en lille stofkappe, så den ikke napper eller kradser på halsen. Derudover er lynlåsen skærmet bagpå, så den ikke glider mod brystet.

Ærmerne er lavet som såkaldte Raglan-ærmer. Det betyder, at du undgår en generende syning i armhulen, der ellers nemt kan gnave, når du svinger armene. En anden fin detalje finder man i enden af ærmerne. De er nemlig designet, så de går ud over håndryggen, hvilket er dejligt, da det ellers er et sted, man nemt kan blive kold. 

Har du ikke allerede et abonnement på Aktiv Træning? Lige nu byder vi nye læsere velkomne med Crafts lækre pullover og 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.) Du sparer 739 kr. Læs mere her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: