Få en Salomon-taske for kun 69,50 kr.!

Salomons geniale sportstaske er allerede populær hjemme hos tusindvis af vores læsere. Og nu kan du få en af de sidste, der er tilbage på hylden, inden vi melder udsolgt.

12. maj 2018

Siden vi begyndte at tilbyde Salomons lækre træningstaske sammen med Aktiv Træning, har vi sendt tasker ud til tusindvis af begejstrede læsere. Og det er der en god grund til. Med sin praktiske størrelse, slidstærke materialer og gennemtænkte detaljer er den nemlig helt genial. Og så er prisen på 69,50 kr. ovenikøbet uhørt lav.

Men nu er der næsten heller ikke flere tilbage. Og vi får ikke flere. Derfor vil vi lige nå fortælle dig om tilbuddet en allersidste gang.

For det første er Salomons taske handy og let at have med rundt, og hvis du går til fitness, er den nem at have i den små skabe. Alligevel er der stadig god til plads til sko, håndklæde, træningstøj, vandflaske og de få andre ting, man typisk har brug for at tage med til træning.

Tasken er udstyret med to inderlommer med lynlåse, så det er nemt at holde styr på dine høretelefoner, hængelås og andre småting. Derudover har den en vandtæt gummibund, som gør den særdeles slidstærk, ligesom den er nem at rengøre og holde fri for snavs og lugte. Hankene er desuden så lange, at du nemt kan have tasken over skulderen eller på ryggen, hvilket er ret fedt, hvis man fx vil cykle med den.

Lige nu kan du få tasken – sammen med 2 numre af Aktiv Træning – for kun 69,50 kr. (+49,50 kr. i porto). Det er 119 kr. for en praktisk Salomon-taske og to lækre magasiner om træning. Men du skal som sagt ikke vente for længe, for der er næsten ikke flere tilbage.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: