Få et løbebælte til 69,50 kr.

Hold styr på din telefon, nøgler og kreditkort, mens du træner. Vi har testet dette geniale løbebælte, og nu kan det blive dit til en helt fantastisk pris.

1. juni 2018 af Redaktionen

Løse nøgler, der ridser din telefon, og kreditkort, der hele tiden truer med at hoppe ud af lommen, mens du træner. Det er alt sammen slut med dette geniale løbebælte, hvor der er plads til alle de småting, der er gode at have med, når du træner. Og så mærker du det slet ikke, når du har det på.

Bæltet har to lommer – en stor og en lille - der udvider sig, når du putter noget i dem. På den måde kan du have kreditkort og nøgler i den ene, mens din telefon kan ligge i den anden uden at blive ridset. Og da lommerne udvider sig efter det, du putter i dem, ligger dine ting ikke og rasler rundt.

I fitnesscenteret betyder det, at du ikke længere behøver at gå rundt med din telefon i hånden eller lægge den på gulvet, når du træner. Og hvis du løber, kan du både have din telefon, nøgler og et par energi-gels med, uden at løbe rundt med proppede lommer – hvis du da overhovedet har lommer i dine løbeshorts. Den største af lommerne er i øvrigt designet med et gummihul på bagsiden, hvor du kan trække ledningen fra dine høretelefoner igennem.

FÅ ET GENIALT LØBEBÆLTE SAMMEN MED 2 NUMRE AF AKTIV TRÆNING FOR KUN 69,50 kr. (+29,50 kr. i porto og ekspedition) I ALT 99 kr. DU SPARER 289 KR. LÆS MERE HER.


Bæltet er nemt at justere i størrelsen, det har indbyggede reflekser, og så er lommerne og lynlåsen desuden vandafvisende. Det betyder, at du ikke behøver at være bange for, at din telefon bliver gennemblødt, hvis du bliver overrasket af en regnbyge, mens du træner udenfor.

Her på Aktiv Træning har vi selvfølgelig selv testet løbebælte – både i fitnesscenteret og til løb. Og vi er meget begejstrede. Nu er det slut med at tabe telefonen ud af lommen. Og gemme nøglerne til huset, bilen eller cyklen under en sten eller på bilens fordæk, når vi skal løbe en tur. Det er også slut med at have telefonen i en plasticpose i lommen, hvis der er risiko for regn, og vi skal ikke længere være bange for, at nogen træder på vores telefon, mens vi træner i fitnesscenteret. Fantastisk.


Lige nu kan du få det geniale bælte sammen med 2 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, for KUN 69,50 kr. (+29,50 kr. i porto og ekspedition) I ALT 99 kr. Med i prisen får du også en digital løbeguide med masser af tips til, hvordan du bliver en hurtigere og bedre løber. Læs mere om tilbuddet her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: