Få succes med løb - med Aktiv Træning!

Vil du lære at løbe? Eller vil du gerne blive bedre til det? Og gøre løb til en uundværlig vane? Så hop med på vores nye løbekursus, hvor du får programmer, guides, øvelser og masser af gode råd. Der er både plads til nybegynderen og den mere erfarne!

2. august 2020 af Redaktionen

Drømmer du om at blive god til at løbe? Om at flyve afsted over asfalten med frisk luft i lungerne og mærke, hvordan din krop bliver stærkere og fuld af energi? Eller vil du gerne blive endnu bedre til det? Eller måske blot få banket løbeturene fast som en sund vane?

Så hop med på vores helt nye online-kursus! Her vil vores løbeeksperter i løbet af blot 6 uger inspirere, motivere og vejlede dig til at få succes med løb, så du kommer til at nyde det – og slet ikke vil undvære det.

Løb er ikke en særlig evne, der kun er nogle få, som er født med. Alle kan lære det, og alle kan være med hos os. Kurset er nemlig delt op i to spor, så der både er et for begynderen, som ikke har løbet før, og et andet for de øvede, der allerede har lidt erfaring. Du vælger selv, hvilket spor som passer til dit niveau og dine ambitioner, når du melder dig til, og så hjælper vi dig med at opnå dine mål.


DERFOR SKAL DU HOPPE MED PÅ VORES LØBEKURSUS:

 • Vi lærer dig at bygge træningen op, så du udvikler dig og bliver hurtigere, stærkere og mere udholdende.
 • Vi hjælper dig med at undgå alle de klassiske fejl, der går ud over løbeglæden og skader kroppen.
 • Du får en række konkrete værktøjer, der gør din træning mere skånsom og meget mere effektiv.
 • Vi styrer din træning, så du bliver både mere udholdende OG hurtigere.
 • Du får styr på din løbeteknik, så du løber mere effektivt og bruger færre kræfter på det.
 • Du lærer, hvordan du skal spise, så kosten gavner – og ikke generer – dit løb.
 • Derudover får du en lang række motiverende, inspirerende og instruerende tips og tricks, der gør det sjovere, nemmere og mere effektivt at løbe.


Kurset varer som sagt seks uger. Det fungerer på den måde, at du fire gange om ugen modtager en mail med nemme instruktioner, masser af inspiration, brugbar viden, motivation og træningsråd, som er lige til at følge. Vi tager et skridt af gangen, og efter 6 uger er du klar til at kaste dig over dine nye mål som løber.


I alt kan du glæde dig til 24 målrettede lektioner og hundredvis af råd, tips og tricks til dit nye løberliv. Du får også gode råd til at købe de rigtige løbesko, hjælp til at finde tid til træningen, en guide at få en bedre og mere effektiv løbeteknik samt masser af øvelser, der forebygger og behandler løbeskader.


DU FÅR MED ANDRE ORD:

 • En professionel plan, der er udviklet af vores eksperter, så du er sikret en naturlig skridt-for-skridt-udvikling.
 • Et løbeprogram tilpasset netop dit niveau – om du er grøn begynder eller allerede løber jævnligt.
 • 4 ugentlige lektioner om alt fra motivation over træningsopbygning og udvikling til skadesforebyggelse og den rigtige løberkost.
 • Sjovere og mere effektive løbeture, der giver god form, mere energi og overskud i hverdagen.
 • En masse gode råd og værktøjer, du kan tage frem og bruge igen og igen – mange år fremover.


Der er aldrig
nogen, der har fortrudt en løbetur, og det kommer du heller ikke til. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få den helt rigtige start i løbeskoene – eller til at give dit et stort skub i den rigtige retning, hvis du allerede er gået i gang – så løb bliver en sund, energigivende del af din dagligdag.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvilket sundhedsråd har du sværest ved at følge?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: