Powerade halvmaraton starten
Halvmarathon tider.

Regn ud, hvor hurtigt du kan løbe en 10 km eller et halvmarathon.

Beregn din halvmaraton-tid

Ved at indtaste din 5-km tid, kan du regne ud, hvor hurtigt du kan gennemføre et halvmarathon eller et 10 km løb. Test dig selv her.

Træner du til en 10 km eller et halvmarathon-løb? Så kan du her regne ud, hvor hurtigt du kan forvente at komme i mål. Indtast hvor hurtigt du i dag kan løbe 5 km - så regner vi ud, hvor lang tid du vil være om at gennemføre de to distancer.

Selvom du har en god 5-km-tid, skal der stadig trænes, for at du kan indfri dit potentiale på en halvmaraton. Her finder du effektive løbetips til at løbe et halvmarathon - uanset om du er nybegynder eller rutineret.

Fødder i træningssko på asfalt

Halvmarathon tider - sådan beregner vi dem

Der findes flere videnskabelige undersøgelse af sammenhængen mellem folks aktuelle ydeevne på 5 km, og hvor hurtigt de her ud fra den kan forvente at løbe 10 km og en halvmarathon. Vi har lagt os på et gennemsnit af disse undersøgelser. Se mere om hvordan vi har beregnet 10 km og halvmarathon tider her.

For at kunne gennemføre et halvmarathon eller 10 km på de beregnede tider, skal du være vant til at løbe mindst to gange om ugen i de sidste 3 måneder, og til halvmarathon-distancen skal du sørge for at træne specifikt i god tid op til løbet.

SE OGSÅ: Løbeprogram halvmarathon - bliv klar på 12 uger

BEREGN dine 10 km- og halvmarathon-tider her:

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: