Powerade halvmaraton starten
Halvmarathon tider

Regn ud, hvor hurtigt du kan løbe en 10 km eller et halvmarathon.

Beregn din halvmaraton-tid

Ved at indtaste din 5-km tid, kan du regne ud, hvor hurtigt du kan gennemføre et halvmarathon eller et 10 km løb. Test dig selv her.

Træner du til en 10 km eller et halvmarathon-løb? Så kan du her regne ud, hvor hurtigt du kan forvente at komme i mål. Indtast hvor hurtigt du i dag kan løbe 5 km - så regner vi ud, hvor lang tid du vil være om at gennemføre de to distancer.

Halvmarathon tider - sådan beregner vi dem

Der findes flere videnskabelige udersøgelse af sammenhængen mellem folks aktuelle ydeevne på 5 km, og hvor hurtigt de her ud fra den kan forvente at løbe 10 km og en halvmarathon. Vi har lagt os på et gennemsnit af disse undersøgelser. Se mere om hvordan vi har beregnet 10 km og halvmarathon tider her.

For at kunne gennemføre et halvmarathon eller 10 km på de beregnede tider, skal du være vant til at løbe mindst to gange om ugen i de sidste 3 måneder, og til halvmarathon-distancen skal du sørge for at træne specifikt i god tid op til løbet.

SE OGSÅ: Løbeprogram halvmarathon - bliv klar på 12 uger


BEREGN dine 10 km- og halvmarathon-tider her:

Så skal du løbe en god halvmaraton er det nu, hvor soltimerne er få og temperaturerne lave, du skal sætte ind. Og med Aktiv Trænings vinterpakke med handsker, hue, buff og LED reflekser er du godt hjulpet.

Klik her og få 2 nr. af Aktiv Træning samt vinterpakken for kun 99 kr. 

Redaktionen anbefaler: Lækker træningsjakke

Overvind blæsten med Aktiv Træning. Lige nu byder vi nye læsere velkomne med en suveræn løbejakke fra Diadora sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og ekspedition). Jakken kan lynes højt op i halsen og er forsynet med mesh-paneler i nakken, under armene og ned ad ryggen, hvilket giver en naturlig udluftning, så du ikke koger over på løbeturen. Derudover giver panelerne jakken en super mobilitet og bevægelighed, da der ikke er noget værre end at slås med en jakke med dårlig pasform, når man løber. Læs mere om tilbuddet her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: