Billeder fra Halvmaraton 10

[image:3508 size=430x250]Vi kunne jo nok godt have trænet lidt mere”Vi kunne jo nok godt have trænet lidt mere, og vi fik også lagt lige lovligt optimistisk ud,” fortæller Henrik Bay (til venstre) og Jakob Jønck fra Team Endomondo. Men vejret var dejligt og stemning var virkelig god ude på ruten. [image:3509 size=430x250]Jeg har tabt 23 kg ved at løbe

12. september 2010

Vi kunne jo nok godt have trænet lidt mere

”Vi kunne jo nok godt have trænet lidt mere, og vi fik også lagt lige lovligt optimistisk ud,” fortæller Henrik Bay (til venstre) og Jakob Jønck fra Team Endomondo. Men vejret var dejligt og stemning var virkelig god ude på ruten.

Jeg har tabt 23 kg ved at løbe

”Sidste år vejede jeg 115 kg, i dag er jeg nede på 92 kg og satte ny personlig rekord med tiden 1 time og 32 minutter,” fortæller en glad Anders Sørensen. Han var en af de mange, der har brugt Aktiv Trænings halvmaratonskole til at komme i topform til Powerade København Halvmaraton. ”Det var fedt med så mange tilskuere langs ruten, der var god plads og jeg nød især den lang opløbsstrækning.

4 løbere fra Aktiv Træning

Team Aktiv Træning bestod af Mai Hansen, Lasse Lyhne, Claus Cancel og Anders Eiby. Sidstnævnte løb sit kun andet halvmaraton og snuppede en flot bronzemedalje med tiden 1.10.16.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: