Billeder fra Halvmaraton 4

[image:3484 size=430x250]En flot tur langs havnen”Det var flot at løbe langs havnen, så selvom jeg havde lidt influenza i kroppen, gik det godt. Vejret var også super,” fortæller Sahra Quiroga, der sigtede mod at løbe på 1.35 men kom i mål efter 1 time og 38 minutter.[image:3486 size=430x250]Jeg var flyvende i starten

12. september 2010

En flot tur langs havnen

”Det var flot at løbe langs havnen, så selvom jeg havde lidt influenza i kroppen, gik det godt. Vejret var også super,” fortæller Sahra Quiroga, der sigtede mod at løbe på 1.35 men kom i mål efter 1 time og 38 minutter.

Jeg var flyvende i starten

Katinka og Caroline heppede i målområdet, da Joan Preisler kom ind i tiden 1.50.27. ”Jeg var flyvende i starten, men de sidste 6 km blev hårdere end planlagt. Men det var et superfint løb, med velplacerede væskedepoter, god ruteafmærkning, god stemning samt ikke mindst frugt i depoterne. Det var lækkert”, siger Joan.

De sidste 2 km var de længste

”Vi fulgtes ad……….i cirka 2 sekunder,” fortæller Jeanette Dybdal Sørensen, der dog ikke for alvor forsøgte at hænge på Jens Mundeli-Jensen. Jens kom i mål i den fornemme tid 1.36, mens Jeanette nød ruten i yderligere 27 minutter. ”De sidste 2 km var de længste, men stemningen var med til at bære mig igennem,” siger Jeanette.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: