Billeder fra Halvmaraton 6

[image:3492 size=430x250]Mit første halvmaraton”Det fedeste er , at jeg gjorde det. Jeg har kun trænet siden sommerferien og nu har jeg gennemført mit første halvmaraton,” fortæller Sara Bergh.[image:3493 size=430x250] Jeg kom i form med Aktiv Trænings halvmaraton-skole

12. september 2010

Mit første halvmaraton

”Det fedeste er , at jeg gjorde det. Jeg har kun trænet siden sommerferien og nu har jeg gennemført mit første halvmaraton,” fortæller Sara Bergh.

Jeg kom i form med Aktiv Trænings halvmaraton-skole

”Jeg havde ikke løbet i 30 år, men så droppede jeg smøgerne og gik i gang med at løbe for at undgå at tage på. Nu har jeg gennemført mit første halvmaraton,” fortæller en jublende glad Hans-Jørgen Jensen. ”Jeg har fulgt jeres halvmaraton-program fra start til slut og generelt fulgt rådene i Aktiv Træning, så jeg følte mig godt forberedt. Omvendt var det første gang, at jeg skulle løbe så langt, så jeg havde masser af sommerfugle i maven. Men det gik bedre end godt – det var helt fantastisk – jeg er slet ikke smadret i benene. Især de sidste 500 meter var fede. Jeg løb ind på opløbsstrækningen med et stort smil på læben, mens Volbeat drønede ud af højttalerne.”

De første 10 km fløj jeg afsted

”Det var flot at løbe forbi Kastellet, i det hele taget var ruten fantastisk. De første 10 kilometer fløj jeg afsted,” siger Merete Houmann.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: