Billeder fra Halvmaraton 7

[image:3496 size=430x250]Adonis besejrede “the Pro”Vi mødte en glad Adonis Gomez (til højre) og Joel ”the Pro” Rosen i målområdet. ”Det var vores første halvmaraton, og vi satte os for at følge efter fartholderen med ballonen 1 time og 40 minutter. Men ”The Pro” gik kold og så stak jeg af, fortæller Adonis, der kom i mål i tiden 1.36.46. ”The Pro” – der ellers havde haft masser af gode råd til sin løbemakker – kom i mål knapt 3 minutter senere.[image:3497 size=430x250]Det var et godt løb

12. september 2010

Adonis besejrede “the Pro”

Vi mødte en glad Adonis Gomez (til højre) og Joel ”the Pro” Rosen i målområdet. ”Det var vores første halvmaraton, og vi satte os for at følge efter fartholderen med ballonen 1 time og 40 minutter. Men ”The Pro” gik kold og så stak jeg af, fortæller Adonis, der kom i mål i tiden 1.36.46. ”The Pro” – der ellers havde haft masser af gode råd til sin løbemakker – kom i mål knapt 3 minutter senere.

Det var et godt løb

Jannik Petersen fra Aktiv Træning interviewer Bjarne Bjerg, 53 år, der gennemførte i den imponerende tid 1 time og 31 minutter. ”Jeg er godt tilfreds. Jeg prøvede at følge med 1.30-ballonen, men måtte slippe den. Alt i alt har det været et rigtig godt løb”, fortæller Bjarne.

Jeg satte ny PR

”Jeg løb et godt løb, hvor jeg øgede farten støt hele vejen og kom i mål i ny personlig rekord på 1 time og 51 minutter,” fortæller Carsten Ringius. ”Det var især fedt at løbe med udsigt til operaen”.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: