Far og baby sætter vild verdensrekord på halvmaraton

En 11 måneder gammel baby vinder stort løb i fantomtid sammen med sin far.

8. februar 2016 af Jakob Teilmann

1:11:27 timer er en halvmaratontid, som de fleste kun drømmer om – ikke mindst, hvis der løbes med en babyjogger på hele ruten.

Men drømmen gik i opfyldelse for canadiske Calum Neff der sammen med sin 11 måneder gamle datter løb Katy Half-Marathon i Texas lørdag d. 6. februar 2016. Neff løb så stærkt, at han faktisk kom først i mål og vandt løbet, og tiden er ny verdensrekord på de 21,1 km i løb med en babyjogger.

Det gør det ikke mindre imponerende, at Calum Neff for en måned siden løb Houston Marathon i tiden 2:23:19 timer.

Den tidligere rekord tilhørte amerikanske Travis Boyd, som hos Guinness World Records er noteret for 1:13:50 timer, hvilket Boyd præsterede i 2013. Neff’s tid venter nu på godkendelse hos Guinness World Records

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: