© Colourbox

For meget træning

FAQ: Jeg har ikke kunnet undertrykke trangen til at træne igennem og nu er der kun få dage til løbet, alt imens benmusklerne værker godt og grundigt. Hjælp!

Det gælder om at få sat fuldt blus på restitutionen i de sidste par dage, du har tilbage. Skru træningen ned til et minimum og sørg for at spise masser af proteinrige madvarer, som kød, fisk og fjerkræ, der giver musklerne noget at gro sammen af.

Suppler med frugt og grønt, der bugner af restitutionsfremmende antioxidanter. Hold benene oppe, når du kan og sørg for at få sovet godt om natten. Gerne 8-9 timer i døgnet de næste dage op til løbet.

Mange sætter også pris på et besøg hos massøren, der eventuelt kan løsne op i musklerne og sætte gang i udrensningen af affaldsstoffer, er ligeledes værd at overveje.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: